Vakantiehuizen in Overijssel

Vakantiehuizen in Overijssel

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

Bezienswaardigheden

In Overijssel valt genoeg te beleven voor jong en oud! Tijdens uw vakantie een heerlijk dagje uit? Dat is zeker geen probleem. In Overijssel vindt u vele pretparken, attractieparken, speeltuinen, historische monumenten, musea, dierentuinen en nog veel meer! Er zijn in Overijssel veel schitterende stadjes en dorpen waaraan u ook een bezoek zou kunnen brengen. U kunt rondreizen naar eigen keuze zoals: met de auto, fietsend, te paard, wandelend, met de boot of per rijtuig of koets! Kom gezellig naar Overijssel en u zal versteld staan!

Dierenpark Taman Indonesia
Wel eens gehoord van Loewaks die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? Een Binturong die wel 30 meter hoog in de bomen kan klimmen, of Beo’s die kunnen praten? Deze en nog veel meer bijzondere dieren vind je in dierenpark Taman Indonesia. Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesië, kun je in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waag je in traditionele huisjes, verkleed je als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng!
www.taman-indonesia.nl 

Zwolle: Stedelijk Museum Zwolle
In het hartje van Zwolle vindt u het Stedelijk Museum. Hier kunt u prachtige schilderijen, meubelen, keramiek, afwisselende of reizende exposities komen bekijken! Het museum bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. In het oude gedeelte kunt u zien hoe de Zwolse regenten in de 18de eeuw woonden. En in het nieuwe gedeelte zijn tentoonstellingszalen, een auditorium en een museumcafé te vinden. De kinderen kunnen op een speelse manier het museum ontdekken. Kortom een leuk dagje uit voor jong en oud!
www.stedelijkmuseumzwolle.nl

Delden: Kasteeltuinen Twickel
Vlakbij het Twentse stadje Delden vindt u één van de mooiste kastelen van Nederland: kasteel Twickel. Het kasteel ligt te midden van een prachtig landgoed van 4.000 hectare. Op het landgoed kunt u zo’n honderdvijftig boerderijen, twee watermolens, een watertoren en de houtzagerij bekijken. Hier kunt u optimaal mee genieten van natuur en cultuur. Wandel heerlijk rond door het afwisselende landschap wat bestaat uit zacht glooiende akkers, eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen.
www.twickel.nl

Ommen: Sauna & Beauty Ommen
Wilt u tijdens uw vakantie heerlijk ontspannen en even tot rust komen? Dan is een dagje naar Sauna & Beauty Ommen een echte aanrader! U kunt hier genieten van heerlijke voorzieningen, behandelingen zoals een welverdiende massage of laat u van top tot teen verzorgen met heerlijke producten.
www.sauna-beautyommen.nl

Slagharen: Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen is een pretpark voor jong en oud! U vindt hier maar liefst 40 attracties waaronder diverse wildwaterbanen, spectaculaire achtbanen, een monorail, de vrije val en nog veel meer leuke en spannende attracties. Op het park vindt u diverse eetgelegenheden waar u terecht kunt voor verschillende soorten maaltijden. En voordat u naar huis gaat kunt u leuke aankopen doen in The Mainstreet.
www.slagharen.com

Giethoorn: De Lindenhof
Al jaren achtereen staat de Lindenhof hoog op de ranglijsten van de beste restaurants in Nederland. Met een ruime menukaart, zorgt de Lindenhof ervoor dat iedere gast verwend wordt. Ook voor de kinderen is een bezoek aan Restaurant de Lindenhof een bijzondere belevenis. Samen met één van de koks mogen ze zelf een ijsje maken in de keuken.
www.restaurantdelindenhof.nl

Luttelgeest: De Orchideeën Hoeve
Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren. Bekijk duizenden soorten orchideeën, geef de papegaaitjes te eten en zie de koikarpers zwemmen in het water. Loop over de achttien meter lange hoofdbrug, zo heeft u een prachtig overzicht om de dieren en planten te bewonderen. In de vlindertuin fladderen meer dan 2.000 vlinders rond, zo lijkt het net of u in Midden-Amerika rondloopt. Deze onvergetelijke belevenis is voor jong en oud!
www.orchideeenhoeve.nl

Meppel: Ballorig
Ga een heerlijk dagje uit met de kinderen naar Ballorig en geniet van de vele speeltoestellen. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de mega trampoline of laat ze lekker klimmen op de reusachtige klimrekken. Speciaal voor de allerkleinsten is er een speciaal gedeelte. Dit gedeelte is leuk en vooral veilig voor de peuters. Terwijl u geniet van een kofje koffie of gebruik maakt van de gratis Wifi kunt u gemakkelijk uw spelende kind in de gaten houden.
www.ballorig.nl/meppel

 

Ruim 15 jaar ervaring

Vakantiehuis boeken met S.G.R. garantie

Meer dan 3.500 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300